Instagram

NY UPPDATERING

Asså stämningen i studion på @musikhjalpen är så underbart fantastisk och mycket tack vare denna brutalt härliga kvinna @farah.abadii Vicket proffs asså. Hon äger. Och henne kille diggar tydligen mig. Så kul. Jag har ju inte träffat denna lyckliga man. Men nu är cirkeln är sluten🤣. Jag diggar Farah. Farah diggar sin kille. Farahs kille diggar mig. “circle of love”. 🤣️. haha. han diggar ju farah också såklart. Men ändå härligt. Så mycket kärlek i Lund. Se bild två. Ni måste bara följa mamma Linda och härligaste familjen någonsin. De har en dotter som heter Adelina med Downs syndrom som använder tecken som stöd  @teckensomstod  Jag älskar verkligen Lund ️ Tack från ️ @musikhjalpen

Asså stämningen i studion på @musikhjalpen är så underbart fantastisk och mycket tack vare denna brutalt härliga kvinna @farah.abadii Vicket proffs asså. Hon äger. Och henne kille diggar tydligen mig. Så kul. Jag har ju inte träffat denna lyckliga man. Men nu är cirkeln är sluten🤣. Jag diggar Farah. Farah diggar sin kille. Farahs kille diggar mig. “circle of love”. 🤣️. haha. han diggar ju farah också såklart. Men ändå härligt. Så mycket kärlek i Lund. Se bild två. Ni måste bara följa mamma Linda och härligaste familjen någonsin. De har en dotter som heter Adelina med Downs syndrom som använder tecken som stöd @teckensomstod Jag älskar verkligen Lund ️ Tack från ️ @musikhjalpen

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply