Instagram

NY UPPDATERING

Vi hade möte tidigare idag på studion. Arbetet går sakta framåt. Jag jobbar lite i motvind eftersom jag envisas med att göra allt efter eget huvud. Men nu har jag fått riktigt bra förstärkning. Mina vänner Henrik och Mikael har lovat hjälpa mig ta vissa strategiska beslut. Jag har helt och håller snöat in på lönndörrar. Fick tips och är nu helt fast. Det var ju ändå drömmen som barn att ha en riktigt maxad lönndörr. Henrik är mannen som kan göra mina galna idéer verkliga. Och Mikael som är grymmaste rörisen i stan skall nu lösa förslag som: en toa inbygg i en låda, ett handfat gjord av en militärhjälm och ett handfat monterat på en rörlig lönndörr. Haha. Tack @falk_henrik och Micke @vidmanvvs för ert fantastiska tålamod idag 🤣️🏼. Kolla INSPO-bilderna i bildspelet. Håll med om att lönndörrar är ett måste i en roligt maffig Bingo-Man-Cave 😎
Vi hade möte tidigare idag på studion. Arbetet går sakta framåt. Jag jobbar lite i motvind eftersom jag envisas med att göra allt efter eget huvud. Men nu har jag fått riktigt bra förstärkning. Mina vänner Henrik och Mikael har lovat hjälpa mig ta vissa strategiska beslut. Jag har helt och håller snöat in på lönndörrar. Fick tips och är nu helt fast. Det var ju ändå drömmen som barn att ha en riktigt maxad lönndörr. Henrik är mannen som kan göra mina galna idéer verkliga. Och Mikael som är grymmaste rörisen i stan skall nu lösa förslag som: en toa inbygg i en låda, ett handfat gjord av en militärhjälm och ett handfat monterat på en rörlig lönndörr. Haha. Tack @falk_henrik och Micke @vidmanvvs för ert fantastiska tålamod idag 🤣️🏼. Kolla INSPO-bilderna i bildspelet. Håll med om att lönndörrar är ett måste i en roligt maffig Bingo-Man-Cave 😎 #inspo #bingomancave #lönndörr #secretdoor

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply