Instagram

NY UPPDATERING

Så otroligt skönt att bara koppla bort jobbet lite och ge sig ut i spåret på Skidstadion i Östersund. Wiktor presenterade mig för ett gäng landslagsåkare. @moalundgreen som har både JVM-guld och guldmedalj från ungdoms-os fick dock känna på hur det är att förlora när jag spöade henne i lite skidlek. haha 🤣 Tror kanske att hon lät mig vinna. Men nu hoppas jag att hon blir bäst i världen så att jag kan stoltsera med att hon putsat mina Salomon-pjäxor. Sen får vi inte glömma mästerfotografen @jacobnystedt och sist men inte minst @ollejonssonduved som gjorde en frontflip på längdskidor idag. Helt sjukt... och så min egen superfotograf ️ @bouvengoskar Ps. Kolla sista filmen  Ds.

Så otroligt skönt att bara koppla bort jobbet lite och ge sig ut i spåret på Skidstadion i Östersund. Wiktor presenterade mig för ett gäng landslagsåkare. @moalundgreen som har både JVM-guld och guldmedalj från ungdoms-os fick dock känna på hur det är att förlora när jag spöade henne i lite skidlek. haha 🤣 Tror kanske att hon lät mig vinna. Men nu hoppas jag att hon blir bäst i världen så att jag kan stoltsera med att hon putsat mina Salomon-pjäxor. Sen får vi inte glömma mästerfotografen @jacobnystedt och sist men inte minst @ollejonssonduved som gjorde en frontflip på längdskidor idag. Helt sjukt… och så min egen superfotograf ️ @bouvengoskar Ps. Kolla sista filmen Ds.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply