Instagram

NY UPPDATERING

Det är väldigt enkelt att springa runt på stan och gaffla om att man skall göra stordåd. Samla in massor av pengar till välgörenhet och hjälpa sina medmänniskor. Snacka kan alla och så även jag. Men sen måste ju jobbet bli gjort också. Jag måste ju måla alla tavlor som skall samla in pengarna 😬 . Så här sitter jag nu på en söndag 2:a advent och ger varje tavla min kärlek. Många som mailar mig frågar även om Zlatan och Håkan. Jag målar så många tavlor jag hinner. Kommer att lägga upp en shop där man på sikt kommer kunna köpa all min konst och då även tavlan som jag säljer till förmån för @suicidezero Mina sedlar som Kungen, Håkan och Zlatan-tavlan finns i olika utförande. Och när vi ändå snackar om Zlatan Kolla min nya Zamzung-family-hub-kyl. Den har allt. haha. Coolaste kylen någonsin med inbyggd HD skärm och inbyggda kameror där man även ser bäst före datum. Asså jag får gåshud av tanken på att jag ny kan kolla om det finns mjölk till Rambo i kylen via en smartphone när man är på gång att ”mathemma”. Så grym. Och du som vill vara säker på en tavla innan jul. MÅSTE MAILA MIG OCH BOKA NU DIREKT tavlorna som görs i metall är extremt mycket mer omständigt och då får man vara snabb. Maila mig personligen om du har frågor om tavlorna. Jag blir kvar här hela kvällen/natten bingo@xxx.se

Det är väldigt enkelt att springa runt på stan och gaffla om att man skall göra stordåd. Samla in massor av pengar till välgörenhet och hjälpa sina medmänniskor. Snacka kan alla och så även jag. Men sen måste ju jobbet bli gjort också. Jag måste ju måla alla tavlor som skall samla in pengarna 😬 . Så här sitter jag nu på en söndag 2:a advent och ger varje tavla min kärlek. Många som mailar mig frågar även om Zlatan och Håkan. Jag målar så många tavlor jag hinner. Kommer att lägga upp en shop där man på sikt kommer kunna köpa all min konst och då även tavlan som jag säljer till förmån för @suicidezero Mina sedlar som Kungen, Håkan och Zlatan-tavlan finns i olika utförande. Och när vi ändå snackar om Zlatan Kolla min nya Zamzung-family-hub-kyl. Den har allt. haha. Coolaste kylen någonsin med inbyggd HD skärm och inbyggda kameror där man även ser bäst före datum. Asså jag får gåshud av tanken på att jag ny kan kolla om det finns mjölk till Rambo i kylen via en smartphone när man är på gång att ”mathemma”. Så grym. Och du som vill vara säker på en tavla innan jul. MÅSTE MAILA MIG OCH BOKA NU DIREKT tavlorna som görs i metall är extremt mycket mer omständigt och då får man vara snabb. Maila mig personligen om du har frågor om tavlorna. Jag blir kvar här hela kvällen/natten bingo@xxx.se

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply