Instagram

NY UPPDATERING

Vem är det som går och går men aldrig kommer till dörren?  För över ett år sedan (oktober 2017) blev jag kontaktad av två helt fantastiska tjejer som ville hyra två skrivbord på vårt kontor. Dom jobbar med exklusiv concierge service för både privatpersoner och företag. Läs mer om dom här @lesaveurconcierge Jag berättade om mins storslagna planer för 2018 och att jag skulle göra såååå fint på kontoret och det kommer ske före jul. Alltså förra julen 2017 🤣. Nu sitter jag här och inser att det tog oss nästan ett år att göra fint på kontoret haha. Jag är och förblir en obotlig tidsoptimist. Saker och ting tar ofta mycket längre tid än man tror. Men en sak är säker. Har jag sagt och lovat att ska göra något. Så ser jag alltid till att få det gjort. Jag har lärt mig att i viss mån acceptera att saker inte alltid går så fort som man tänkt sig och att man inte alltid kan forcera fram någonting, utan att tumma på kvalité. Vissa saker måste få ta lite tid. Jag är väldigt glad att Carro och Jessie haft tålamod med mig och inte flyttat ifrån oss. För en AW på jobbet utan dessa två kvinnor är som en sjö utan vatten, eller en gård utan djur. eller en himmel utan moln, eller en bar utan alkohol (och tjejer) eller the Beatles utan John och Paul. hahaha. Carro Lennon och Jessie McCartney ️ @jessielindqvist @cabdwi  @lesaveurconcierge

Vem är det som går och går men aldrig kommer till dörren? För över ett år sedan (oktober 2017) blev jag kontaktad av två helt fantastiska tjejer som ville hyra två skrivbord på vårt kontor. Dom jobbar med exklusiv concierge service för både privatpersoner och företag. Läs mer om dom här @lesaveurconcierge Jag berättade om mins storslagna planer för 2018 och att jag skulle göra såååå fint på kontoret och det kommer ske före jul. Alltså förra julen 2017 🤣. Nu sitter jag här och inser att det tog oss nästan ett år att göra fint på kontoret haha. Jag är och förblir en obotlig tidsoptimist. Saker och ting tar ofta mycket längre tid än man tror. Men en sak är säker. Har jag sagt och lovat att ska göra något. Så ser jag alltid till att få det gjort. Jag har lärt mig att i viss mån acceptera att saker inte alltid går så fort som man tänkt sig och att man inte alltid kan forcera fram någonting, utan att tumma på kvalité. Vissa saker måste få ta lite tid. Jag är väldigt glad att Carro och Jessie haft tålamod med mig och inte flyttat ifrån oss. För en AW på jobbet utan dessa två kvinnor är som en sjö utan vatten, eller en gård utan djur. eller en himmel utan moln, eller en bar utan alkohol (och tjejer) eller the Beatles utan John och Paul. hahaha. Carro Lennon och Jessie McCartney ️ @jessielindqvist @cabdwi @lesaveurconcierge

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply