Instagram

NY UPPDATERING

TACK ALLA!! Tack alla ni som skriver, kommenterar och delar med er av era tankar och funderingar. Så mycket kärlek och värme men också många som mår dåligt och känner sig ensamma och väldigt olyckliga . . Det gör ont att läsa och jag kommer svara alla. Det tar lite tid bara. ️ .. Vill gärna dela med mig av ett mail från en tjej vars namn jag tog bort. XXX på andra bilden heter något annat och hon skriver så ärligt och konkret om sin vardag. Känslan att känna sig värdelös och misslyckad i dessa tider när allt handlar om att vara perfekt, lyckad, rik, snygg och framgångsrik.. Det måste vara som att bli lite torterad varje dag. Eller vad tror ni? Jag blir väldigt berörd och tänker att jag med min enorma energi och mitt glada sinne borde ju kunna samla ihop massor av ensamma och olyckliga personer och göra dom lite gladare. Det borde ju gå tänker jag. Men sen har jag ju en adhd-diagnos som gör att jag tänker att ALLT går och inget är omöjligt. Hade min lycka suttit i blodet hade jag kunna bli blod-lycko-givare ️

TACK ALLA!! Tack alla ni som skriver, kommenterar och delar med er av era tankar och funderingar. Så mycket kärlek och värme men också många som mår dåligt och känner sig ensamma och väldigt olyckliga . . Det gör ont att läsa och jag kommer svara alla. Det tar lite tid bara. ️ .. Vill gärna dela med mig av ett mail från en tjej vars namn jag tog bort. XXX på andra bilden heter något annat och hon skriver så ärligt och konkret om sin vardag. Känslan att känna sig värdelös och misslyckad i dessa tider när allt handlar om att vara perfekt, lyckad, rik, snygg och framgångsrik.. Det måste vara som att bli lite torterad varje dag. Eller vad tror ni? Jag blir väldigt berörd och tänker att jag med min enorma energi och mitt glada sinne borde ju kunna samla ihop massor av ensamma och olyckliga personer och göra dom lite gladare. Det borde ju gå tänker jag. Men sen har jag ju en adhd-diagnos som gör att jag tänker att ALLT går och inget är omöjligt. Hade min lycka suttit i blodet hade jag kunna bli blod-lycko-givare ️ #deladglädjeärdubbelglädje

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply