Instagram

NY UPPDATERING

Ute på ön där vi har våra hus hade en granne byggt en brygga och gjort fina avtryck i betongen med ett årtal. Pojkarna tyckte att det var så spännande att handavtrycken funnits där i över 30 år. Nu har jag förevigat familjens händer i mitt nya golv och hoppas innerlig att mina barnbarn tycker att det är lika spännande om 50 år. haha. 🤣️ Det blir så fantastiskt fint @svensk_betongdesign och @modern_betong_industrigolv ️🏼🇸🇪  Falke var inte helt nöjd. Han ville ha helt fria händer att göra sitt avtryck 🤣️

Ute på ön där vi har våra hus hade en granne byggt en brygga och gjort fina avtryck i betongen med ett årtal. Pojkarna tyckte att det var så spännande att handavtrycken funnits där i över 30 år. Nu har jag förevigat familjens händer i mitt nya golv och hoppas innerlig att mina barnbarn tycker att det är lika spännande om 50 år. haha. 🤣️ Det blir så fantastiskt fint @svensk_betongdesign och @modern_betong_industrigolv ️🏼🇸🇪 #binkatmodernfamily #bingomancave Falke var inte helt nöjd. Han ville ha helt fria händer att göra sitt avtryck 🤣️

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply