Instagram

NY UPPDATERING

Jag testar mig fram för att göra den finaste och kanske dessutom viktigaste tavlan någonsin. Fick ett provtryck som gjorde mig väldigt glad och imponerad. Planen är nu att göra tavlan i två utföranden. En som är mer premium på Metall och en på Canvas. Många som följer mig tyckte att @suicidezero var ett fint sammanhang. Jag håller verkligen med om detta och har fört en dialog med dem. Jag vill gärna bidra till deras viktiga arbete, att hitta konkreta lösningar för att rädda liv samt minska stigmatiseringen av psykisk ohälsa. Jag tänker att målet för oss ska vara att, tillsammans med mina fina följare, samla in minst 100 k före jul. Vi får se om vi lyckas. Vill du boka en tavla redan nu så maila gärna mig på bingo@xxx.se Sen försöker jag måla så många jag kan och mäktar med innan jul. Det får bli först till kvarn ️ @suicidezero ️

Jag testar mig fram för att göra den finaste och kanske dessutom viktigaste tavlan någonsin. Fick ett provtryck som gjorde mig väldigt glad och imponerad. Planen är nu att göra tavlan i två utföranden. En som är mer premium på Metall och en på Canvas. Många som följer mig tyckte att @suicidezero var ett fint sammanhang. Jag håller verkligen med om detta och har fört en dialog med dem. Jag vill gärna bidra till deras viktiga arbete, att hitta konkreta lösningar för att rädda liv samt minska stigmatiseringen av psykisk ohälsa. Jag tänker att målet för oss ska vara att, tillsammans med mina fina följare, samla in minst 100 k före jul. Vi får se om vi lyckas. Vill du boka en tavla redan nu så maila gärna mig på bingo@xxx.se Sen försöker jag måla så många jag kan och mäktar med innan jul. Det får bli först till kvarn ️ @suicidezero ️

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply