Instagram

NY UPPDATERING

Alla vet hur dyrt det blir när man börjar renovera. Just nu renoverar jag min fotostudio och mitt hus på ön. Samtidigt. Först gjorde jag, såklart, en väldigt optimistisk kalkyl på kostnaden men insåg ju snart att den var just ... optimistisk. Jag såg hur fort pengarna tog slut och jag sprängde min budget nästan omgående. När man börjar riva väggarna i ett gammalt hus, så är det svårt att veta vad som döljer sig bakom. Ett enkelt arbete blir plötsligt, helt oväntat, väldigt omfattande. Då behöver man kanske låna pengar för att få ihop hela projektet. Är man smart vill man inte betala en hög ränta i onödan och därför vill jag tipsa om Direkto. Det är en kostnadsfri tjänst där man kan jämföra räntor och hitta ett lån som passar just dig och dina behov. . Jag är väldigt nöjd och lättad över att jag nu kan fullfölja mina planer med allt byggande. Ta gärna en titt på direkto eller länk i min profil. @direkto.se

Alla vet hur dyrt det blir när man börjar renovera. Just nu renoverar jag min fotostudio och mitt hus på ön. Samtidigt. Först gjorde jag, såklart, en väldigt optimistisk kalkyl på kostnaden men insåg ju snart att den var just … optimistisk. Jag såg hur fort pengarna tog slut och jag sprängde min budget nästan omgående. När man börjar riva väggarna i ett gammalt hus, så är det svårt att veta vad som döljer sig bakom. Ett enkelt arbete blir plötsligt, helt oväntat, väldigt omfattande. Då behöver man kanske låna pengar för att få ihop hela projektet. Är man smart vill man inte betala en hög ränta i onödan och därför vill jag tipsa om Direkto. Det är en kostnadsfri tjänst där man kan jämföra räntor och hitta ett lån som passar just dig och dina behov. . Jag är väldigt nöjd och lättad över att jag nu kan fullfölja mina planer med allt byggande. Ta gärna en titt på direkto eller länk i min profil. #dumåstetänkapåprocenten #direkto @direkto.se

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply