Instagram

NY UPPDATERING

Söndagsmys med familjen har fått en helt annan innebörd när man har ett bygge att ta hand om. Har ni också tänkt på att alla Stockholmare är väldigt lata och arbetsskygga? Många företagare som jag känner föredrar att rekrytera folk som inte växt upp innanför tullarna i Stockholm. Jag har en Dalmas som jobbar med mig. Han är en maskin och helt fantastisk. Just nu, är det även en kille från Vemdalen här i min studio och sliter som en varg. Själv är jag född och uppvuxen på en gård i Karlsham och jag fick tidigt lära mig att ingenting är gratis i livet. Nu har jag lite ångest för att våra barn, födda i Stockholm, ska bli som alla andra lata Stockholmare.  Måste jag flytta med barnen till Jämtland och bosätta mig på Prästgården för att de inte ska gå förlorade?

Söndagsmys med familjen har fått en helt annan innebörd när man har ett bygge att ta hand om. Har ni också tänkt på att alla Stockholmare är väldigt lata och arbetsskygga? Många företagare som jag känner föredrar att rekrytera folk som inte växt upp innanför tullarna i Stockholm. Jag har en Dalmas som jobbar med mig. Han är en maskin och helt fantastisk. Just nu, är det även en kille från Vemdalen här i min studio och sliter som en varg. Själv är jag född och uppvuxen på en gård i Karlsham och jag fick tidigt lära mig att ingenting är gratis i livet. Nu har jag lite ångest för att våra barn, födda i Stockholm, ska bli som alla andra lata Stockholmare. Måste jag flytta med barnen till Jämtland och bosätta mig på Prästgården för att de inte ska gå förlorade?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply