Okategoriserade

NY UPPDATERING


Jag noterar att vissa personer som följer mig tycker att det är olämpligt av mig att lägga upp bilder på vår älskade Rambo när han kissar på toaletten. . För mig har det aldrig handlat om att jag vill ”exponera” mina barn. Jag är fotograf och älskar att ”dokumentera” min familj och min vardag. Detta har jag alltid gjort och jag började med det långt innan det fanns sociala medier. Sen är det klart att barnen som en direkt konsekvens av detta blir exponerade hos både mig och Katrin. . Jag förstår och respekterar att alla människor är olika i sin inställning till bilder på sina barn. I min familj är vi helt och hållet överens om vad som gäller och skulle någon i min närhet ha synpunkter på en bild eller ett inlägg så skulle jag såklart visa hänsyn direkt. Men det som jag tycker är väldigt fascinerande är hur vissa, för mig helt okända personer, skriver kommentarer och formulerar sig på ett sätt att man i tonalitet tror att jag aktivt försöker skada min Rambo. Som om jag hängt honom ut genom ett fönster på tionde våningen och riskerat att tappa honom mot en säker död för att få en bra bild till min instagram . Folk är ju inte riktigt kloka. Vi älskar ju våran Rambo ️🏼.

Jag noterar att vissa personer som följer mig tycker att det är olämpligt av mig att lägga upp bilder på vår älskade Rambo när han kissar på toaletten. . För mig har det aldrig handlat om att jag vill ”exponera” mina barn. Jag är fotograf och älskar att ”dokumentera” min familj och min vardag. Detta har jag alltid gjort och jag började med det långt innan det fanns sociala medier. Sen är det klart att barnen som en direkt konsekvens av detta blir exponerade hos både mig och Katrin. . Jag förstår och respekterar att alla människor är olika i sin inställning till bilder på sina barn. I min familj är vi helt och hållet överens om vad som gäller och skulle någon i min närhet ha synpunkter på en bild eller ett inlägg så skulle jag såklart visa hänsyn direkt. Men det som jag tycker är väldigt fascinerande är hur vissa, för mig helt okända personer, skriver kommentarer och formulerar sig på ett sätt att man i tonalitet tror att jag aktivt försöker skada min Rambo. Som om jag hängt honom ut genom ett fönster på tionde våningen och riskerat att tappa honom mot en säker död för att få en bra bild till min instagram . Folk är ju inte riktigt kloka. Vi älskar ju våran Rambo ️🏼. #novarimer15 #binkatmodernfamily

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply