Instagram

NY UPPDATERING

Jag älskar att föreläsa och dela med mig av mina erfarenheter efter 20 år av fotograferande. Målet med min workshop här på @fotomassan är att förhoppningvis inspirera publiken att lägga mycket mer energi på att arrangera och regissera sina bilder och lite mindre fokus på teknik och kamerainställningar. När jag jobbade som fotoassistent -94 till -95 då lärde jag mig grunderna. Jag lärde mig då sambandet mellan bländare och slutare och ISO. Jag minns känslan så starkt. Jag kunde ta en egen bild som blev korrekt exponerad och då ville jag bara sätta igång direkt och få utlopp för all min kreativitet. Jag tyckte att jag var fullärd. När man fotografer mycket människor och gör personporträtt som jag gör. Så är det inte nödvändigtvis valet av bländare som avgör hurvida bilden skall bli riktigt bra. Det är mer uttrycket och stämningen på personen som gör bilden. Att få fram den rätta känslan på personen är väldigt avgörande för mig och mina bilder. Att fotografera skall vara lustfyllt och passionerat. Därför vill jag inspirera människor att ibland lägga instruktionsboken åtsidan och vara mer lekfulla och kreativa. Man ska ha roligt med sin kamera. Tack för fina bilder på mig @linnearanje Tack världens just nu bästa kamera Lumix G9 ️@lumixnordic Tack bästa grymma blixten @profotoglobal Tack världens bästa publik. Nu kör jag min sista workshop för denna helg . Så kom till Catwalk Tack bästa @fotomassan ️🏼
Jag älskar att föreläsa och dela med mig av mina erfarenheter efter 20 år av fotograferande. Målet med min workshop här på @fotomassan är att förhoppningvis inspirera publiken att lägga mycket mer energi på att arrangera och regissera sina bilder och lite mindre fokus på teknik och kamerainställningar. När jag jobbade som fotoassistent -94 till -95 då lärde jag mig grunderna. Jag lärde mig då sambandet mellan bländare och slutare och ISO. Jag minns känslan så starkt. Jag kunde ta en egen bild som blev korrekt exponerad och då ville jag bara sätta igång direkt och få utlopp för all min kreativitet. Jag tyckte att jag var fullärd. När man fotografer mycket människor och gör personporträtt som jag gör. Så är det inte nödvändigtvis valet av bländare som avgör hurvida bilden skall bli riktigt bra. Det är mer uttrycket och stämningen på personen som gör bilden. Att få fram den rätta känslan på personen är väldigt avgörande för mig och mina bilder. Att fotografera skall vara lustfyllt och passionerat. Därför vill jag inspirera människor att ibland lägga instruktionsboken åtsidan och vara mer lekfulla och kreativa. Man ska ha roligt med sin kamera. Tack för fina bilder på mig @linnearanje Tack världens just nu bästa kamera Lumix G9 ️@lumixnordic Tack bästa grymma blixten @profotoglobal Tack världens bästa publik. Nu kör jag min sista workshop för denna helg . Så kom till Catwalk Tack bästa @fotomassan ️🏼 #bingoföreläser #bingorimer #fotomässan

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply