Instagram

Nu kör vi

Vad säger man till sitt barn när man som pappa känner sig dränerad på energi och lite ledsen. Det sista man vill i livet är att belasta sina barn med problem. Man vill inte att en separation skall gå ut över ens barn. Man vill inte att stressen på jobbet eller en stökig ekonomi skall drabba barnen. Man vill inte heller att barnen ska vara oroliga eller låga pga vuxenvärlden . Jag frågade Rambo igår om detta för jag var nyfiken på hans syn på saken. Han svarade gulligt. . . Om du är ledsen pappa. Då klappar jag på dig. Och då går det över. ️ Idag hade jag och Katrin avslutninssamtal med Rambos förskola. Rambo kan läsa och prata inför sin grupp. Han är en fin och omtänksam kompis som älskar att spela fotboll.  Han är så redo för att börja i skolan. ️

Vad säger man till sitt barn när man som pappa känner sig dränerad på energi och lite ledsen. Det sista man vill i livet är att belasta sina barn med problem. Man vill inte att en separation skall gå ut över ens barn. Man vill inte att stressen på jobbet eller en stökig ekonomi skall drabba barnen. Man vill inte heller att barnen ska vara oroliga eller låga pga vuxenvärlden . Jag frågade Rambo igår om detta för jag var nyfiken på hans syn på saken. Han svarade gulligt. . . Om du är ledsen pappa. Då klappar jag på dig. Och då går det över. ️ Idag hade jag och Katrin avslutninssamtal med Rambos förskola. Rambo kan läsa och prata inför sin grupp. Han är en fin och omtänksam kompis som älskar att spela fotboll. Han är så redo för att börja i skolan. ️

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply