Instagram

Nu kör vi

Hela dagen på ön med gänget idag. Katrin har storstädat. Alex har klippt gräs och hjälpt mig elda och fixa med mitt hus. Perfekt väder för att elda när det regnar och det finns något väldigt primitivt tillfredställande att se saker gå upp i rök. Jag älskar att elda. Pojkarna hjälpte också till. Nu har jag äntligen tagit mig igenom hela den där ångestfyllda tiden med mina byggen. Nu känns allt kul. Välja ett snyggt golv. Hitta någon som kan mura upp en fin spis. Bestämma färg och måla om huset. Tänker gult med vita knutar. Växte upp i ett gult hus och huset som jag köpte med Katrin är gult. Tänker att det blir fint om båda våra hus är gula. . Tycker om gula hus. Anlägga en gräsmatta, bygga brygga. Bygga bastu. Bygga en murad jacuzzi. Haha. det är mycket som skall fixas. Men nu är det bara kul. Tänker även bygga ett gästhus i ett träd. Som hotellet i utanför Luleå. Jag undrar vad som gäller med bygglov om man bygger en lyxig koja bland träden 🤣. Vill köpa begagnande ytterdörrar till huset. Man sätter väl inte in nya dörrar på ett gammalt hus? känns så ocharmigt. Men Falke. Han är vårt lilla Charmtroll. Pratar hela tiden. Och somnade i famnen på pappa Alex. Falke blev trött efter en lång dag med städning och eldning 🤣️

Hela dagen på ön med gänget idag. Katrin har storstädat. Alex har klippt gräs och hjälpt mig elda och fixa med mitt hus. Perfekt väder för att elda när det regnar och det finns något väldigt primitivt tillfredställande att se saker gå upp i rök. Jag älskar att elda. Pojkarna hjälpte också till. Nu har jag äntligen tagit mig igenom hela den där ångestfyllda tiden med mina byggen. Nu känns allt kul. Välja ett snyggt golv. Hitta någon som kan mura upp en fin spis. Bestämma färg och måla om huset. Tänker gult med vita knutar. Växte upp i ett gult hus och huset som jag köpte med Katrin är gult. Tänker att det blir fint om båda våra hus är gula. . Tycker om gula hus. Anlägga en gräsmatta, bygga brygga. Bygga bastu. Bygga en murad jacuzzi. Haha. det är mycket som skall fixas. Men nu är det bara kul. Tänker även bygga ett gästhus i ett träd. Som hotellet i utanför Luleå. Jag undrar vad som gäller med bygglov om man bygger en lyxig koja bland träden 🤣. Vill köpa begagnande ytterdörrar till huset. Man sätter väl inte in nya dörrar på ett gammalt hus? känns så ocharmigt. Men Falke. Han är vårt lilla Charmtroll. Pratar hela tiden. Och somnade i famnen på pappa Alex. Falke blev trött efter en lång dag med städning och eldning 🤣️

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply