Instagram

Nu kör vi

När jag och killarna var på matchen i helgen så frågade Ringos tränare Magnus Aurell om Rambo ville vara med på en träning med Ringo. Han blev så glad och chockad. Ringo var inte lika nöjd och flaggade för att han verkligen måste sköta sig och göra sitt bästa om han skall få vara med. Igår var det dags. Rambo var så stolt och kämpade sig igenom hela passet och direkt efter var det en vänskapsmatch. Då satt Rambo på bänken och jag hämtade en filt i bilen och svepte den över hans lilla kropp så att han inte skulle frysa. Det är inte klokt detta med fotbollen. Jag kan inte förstå att vi har två söner som är helt besatta av fotboll. Hur gick det till med två så ointresserade föräldrar 🤣. Jag är nu mest orolig för alla skador som kan ge men för livet. Att dom skall slarva med uppvärmning, kosten eller att stretcha. Men framförallt så är jag orolig för att dom inte skall låta sina unga kroppar återhämta sig och få ordentligt med vila. Man vill inte se dom slita ut sig i ung ålder och få dåliga knän när dom är i min ålder. Jag är glad att jag alltid varit lite feg och försiktig. När man är 40 plus så vill man gärna ha friska ben och hela knän. För man har förhoppningsvis över 40 härliga år kvar som man vill slippa halta runt på stan. Eller hur? Ringo har klagat över att han får ont i hälarna efter långa träningspass. Vem går jag till och kollar? Har han fel skor? Ska man gjuta inlägg i dojan? Träffa någon som analyserar hans löpsteg? Vad gör man? Nu börjar det #bingorimer #fotbollsfarsa #brödernarimer #dif @dif_fotboll #alltidvila

När jag och killarna var på matchen i helgen så frågade Ringos tränare Magnus Aurell om Rambo ville vara med på en träning med Ringo. Han blev så glad och chockad. Ringo var inte lika nöjd och flaggade för att han verkligen måste sköta sig och göra sitt bästa om han skall få vara med. Igår var det dags. Rambo var så stolt och kämpade sig igenom hela passet och direkt efter var det en vänskapsmatch. Då satt Rambo på bänken och jag hämtade en filt i bilen och svepte den över hans lilla kropp så att han inte skulle frysa. Det är inte klokt detta med fotbollen. Jag kan inte förstå att vi har två söner som är helt besatta av fotboll. Hur gick det till med två så ointresserade föräldrar 🤣. Jag är nu mest orolig för alla skador som kan ge men för livet. Att dom skall slarva med uppvärmning, kosten eller att stretcha. Men framförallt så är jag orolig för att dom inte skall låta sina unga kroppar återhämta sig och få ordentligt med vila. Man vill inte se dom slita ut sig i ung ålder och få dåliga knän när dom är i min ålder. Jag är glad att jag alltid varit lite feg och försiktig. När man är 40 plus så vill man gärna ha friska ben och hela knän. För man har förhoppningsvis över 40 härliga år kvar som man vill slippa halta runt på stan. Eller hur? Ringo har klagat över att han får ont i hälarna efter långa träningspass. Vem går jag till och kollar? Har han fel skor? Ska man gjuta inlägg i dojan? Träffa någon som analyserar hans löpsteg? Vad gör man? Nu börjar det #bingorimer #fotbollsfarsa #brödernarimer #dif @dif_fotboll #alltidvila

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply