Instagram

Nu kör vi

Ibland är han så otroligt gullig och hjälpsam Ringo. Med ett enormt stort tålamod och en hel del talang så fotograferade han dessa bilder på mig i min nya sommargarderob från favoriten @theseglorydaysclothing och @voltfashion_com glasögon @nividaseyewear och hatt från @goorinbros klocka @rolex Frågan är bara när kommer värmen? ... efter det att man varit inne på www.voltfashion.com och shoppat loss? Vad säger ni? Får man inte lite wolf of wallstreet vibbar på mig? Första bilden. 🤣 Tack fotograf ️ #ringorimer

Ibland är han så otroligt gullig och hjälpsam Ringo. Med ett enormt stort tålamod och en hel del talang så fotograferade han dessa bilder på mig i min nya sommargarderob från favoriten @theseglorydaysclothing och @voltfashion_com glasögon @nividaseyewear och hatt från @goorinbros klocka @rolex Frågan är bara när kommer värmen? … efter det att man varit inne på www.voltfashion.com och shoppat loss? Vad säger ni? Får man inte lite wolf of wallstreet vibbar på mig? Första bilden. 🤣 Tack fotograf ️ #ringorimer

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply