Instagram

Nu kör vi

En vakt kommer fram till mig och ber mig ta hand om min ena son. Var är han säger jag förvånat? Där säger vakten och pekar ner mot det andra lagets läktare. Jag ser Rambo på håll och jag hör hur han skriker slagord till motståndarlagets supportrar. Han är rejält förbannad. Jag springer ner och pratar med honom. Han tittar på mig uppgivet och säger:  Pappa du måste låta mig spela jag kan rädda laget... ️.. @dif_fotboll

En vakt kommer fram till mig och ber mig ta hand om min ena son. Var är han säger jag förvånat? Där säger vakten och pekar ner mot det andra lagets läktare. Jag ser Rambo på håll och jag hör hur han skriker slagord till motståndarlagets supportrar. Han är rejält förbannad. Jag springer ner och pratar med honom. Han tittar på mig uppgivet och säger: Pappa du måste låta mig spela jag kan rädda laget… ️.. @dif_fotboll

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply