Instagram

Nu kör vi

Vill man dela säng med mig får man minst två killar på köpet. För samma pris. Eller så är det priset man får betala för en sängplats. Lite beroende på hur man ser det. 🤣. Är sängen halvtom, halvfull eller dubbelt så stor som det behöver vara? En optimist som jag säger nog att min säng är halvfull och tänker att det är positivt med alla barn ️ Jag tänker nästan alltid positivt. För jag vet att om jag producerar positiva tankar i hjärnan och har dom som vägledare så kommer dom leda mig vidare i en positiv riktning i livet. Ni fattar va?. Tänker man mer positivt så blir också livet mer positivt. Inte lika enkelt för alla som för mig såklart . Och vissa får kämpa extra hårt. Så till er säger jag: Kämpa! ️🏼

Vill man dela säng med mig får man minst två killar på köpet. För samma pris. Eller så är det priset man får betala för en sängplats. Lite beroende på hur man ser det. 🤣. Är sängen halvtom, halvfull eller dubbelt så stor som det behöver vara? En optimist som jag säger nog att min säng är halvfull och tänker att det är positivt med alla barn ️ Jag tänker nästan alltid positivt. För jag vet att om jag producerar positiva tankar i hjärnan och har dom som vägledare så kommer dom leda mig vidare i en positiv riktning i livet. Ni fattar va?. Tänker man mer positivt så blir också livet mer positivt. Inte lika enkelt för alla som för mig såklart . Och vissa får kämpa extra hårt. Så till er säger jag: Kämpa! ️🏼

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply