Instagram

Nu kör vi

Vi har spenderat hela dagen på ön idag och haft så kul med världen bästa Pelle från @ortenstockholm Ska du bygga pool så är han killen du ska ha i telefonboken. Just nu finns ingen coolare polare när man ska fylla på poolen. 🤣️ Tack Henrik för fina bilden med mig och Falke. Hur skön? Falke älskar att åka båt. Han kommer bli kapten på en båt. Har aldrig träffat någon som älskar båtar lika mycket som Falke. Asså Katrin. Man skall alltid ha någon i sin närhet som har flax. För hennes tur smittar av sig på dom som är henne nära. Mitt liv före Katrin var absolut inte lyckosamt. Men nu rider jag på vågen 🤣🏼 Vem har sådan tur. Tre stora träd hade blåst ner på ön. Ett ramla på grannens hus och krossa hans staket. Ett på en ledning och sista trädet 10 cm från Katrins och mitt gästhus. haha. så sjukt. Asså vem har sådan tur. Bara våran @katrinzytomierska 🤣. Jag har beställt en större motor till båten. Tänker sälja den gamla. Den har  precis fått service och ny propeller. 200 HK Honda. Tänker 80 k. Funderar på att sälja min Jetski också. Har hittat en annan som jag är sugen på. Skicka DM om du är sugen. Nu kör vi fotboll och fredagsmys ️🏼🤩

Vi har spenderat hela dagen på ön idag och haft så kul med världen bästa Pelle från @ortenstockholm Ska du bygga pool så är han killen du ska ha i telefonboken. Just nu finns ingen coolare polare när man ska fylla på poolen. 🤣️ Tack Henrik för fina bilden med mig och Falke. Hur skön? Falke älskar att åka båt. Han kommer bli kapten på en båt. Har aldrig träffat någon som älskar båtar lika mycket som Falke. Asså Katrin. Man skall alltid ha någon i sin närhet som har flax. För hennes tur smittar av sig på dom som är henne nära. Mitt liv före Katrin var absolut inte lyckosamt. Men nu rider jag på vågen 🤣🏼 Vem har sådan tur. Tre stora träd hade blåst ner på ön. Ett ramla på grannens hus och krossa hans staket. Ett på en ledning och sista trädet 10 cm från Katrins och mitt gästhus. haha. så sjukt. Asså vem har sådan tur. Bara våran @katrinzytomierska 🤣. Jag har beställt en större motor till båten. Tänker sälja den gamla. Den har precis fått service och ny propeller. 200 HK Honda. Tänker 80 k. Funderar på att sälja min Jetski också. Har hittat en annan som jag är sugen på. Skicka DM om du är sugen. Nu kör vi fotboll och fredagsmys ️🏼🤩

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply