Instagram

Nu kör vi

När man går ut och festar på Stureplan som en dåre, dansar på borden som en tonåring och lever rövare. Så finns det ju alltid folk som har tankar och synpunker på ens aningen omogna beteende. Men det gör inget och alla får tycka och tänka olika. För när jag sedan kryper tillbaka ner i familjelivet och kramar om mina barn så känner jag mig väldigt lyckligt lottad. Det är ändå så otroligt skönt att supa skallen i bitar och sen landa i barnens varma famn en kylig söndag som denna. Det kan förvisso vara lite jobbigt att vara med barnen när man är bakfull och dom vill leka. Men mycket hellre det än att ligga ensam, övergiven kärlekskrank och BAKFULL. Eller vad säger ni?

När man går ut och festar på Stureplan som en dåre, dansar på borden som en tonåring och lever rövare. Så finns det ju alltid folk som har tankar och synpunker på ens aningen omogna beteende. Men det gör inget och alla får tycka och tänka olika. För när jag sedan kryper tillbaka ner i familjelivet och kramar om mina barn så känner jag mig väldigt lyckligt lottad. Det är ändå så otroligt skönt att supa skallen i bitar och sen landa i barnens varma famn en kylig söndag som denna. Det kan förvisso vara lite jobbigt att vara med barnen när man är bakfull och dom vill leka. Men mycket hellre det än att ligga ensam, övergiven kärlekskrank och BAKFULL. Eller vad säger ni?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply