Instagram

Nu kör vi

I samarbete med Samsung
Detta är kylskåpet som ni valde åt mig. Dvs den kylskåpsprofil ni tror bäst matchar med mig. Nu ska jag bjuda ut personen som äger detta kylskåp på en riktig pangdejt. Ska bli sjukt spännande. Som en blind date fast ändå inte. Om det blir mer än så.....det kanske ni kommer få se i flödet framöver. Är det någon av er som kylskåpsdejtat? Hade varit kul att höra om ni matchats med ert drömkylskåp på Refrigerdating.com

I samarbete med Samsung
Detta är kylskåpet som ni valde åt mig. Dvs den kylskåpsprofil ni tror bäst matchar med mig. Nu ska jag bjuda ut personen som äger detta kylskåp på en riktig pangdejt. Ska bli sjukt spännande. Som en blind date fast ändå inte. Om det blir mer än så…..det kanske ni kommer få se i flödet framöver. Är det någon av er som kylskåpsdejtat? Hade varit kul att höra om ni matchats med ert drömkylskåp på Refrigerdating.com

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply