Arbete

NU DRAR JAG!!

Alltså jag är så trött nu. Jag har varit hemma i Sverige och jobbat undan. Och jag har gjort det bra. Jag har jobbat som en dåre. Det gäller att passa på när inte familjen är på plats. Men nu är jag trött och kärlekskrank. Jag längtar verkligen efter Katrin och Ringo. Min tid hemma avslutades med en maxad plåtning för välkänt jeansmärke. Vi var ett grymt team. Här är alla. Bilderna blev helt magiska. Modellerna var fantastiska och då blir det bra. Glöm aldrig det. Snygg modell. Snygg bild. Enkelt.
.

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  elsa
  28 november, 2011 at 15:08

  Eyy… du glömde grym fotograf 😉
  KRAM

 • Reply
  Jonas G
  30 november, 2011 at 22:19

  Ha de fint i LA, God Jul etc…Vi hörs! /Jonas G

 • Reply
  i got mail | Elsa Ekman
  8 december, 2011 at 13:01

  […] Fick nyss den här bilden på min mail av Bingo. Fan vilken rolig plåtning det var. Vi skrattade genom hela. Folk har så mycket fördomar om den karln. Att han är en riktig liten snuskhummer (jo jo, han har ju fotat nakna tjejer och sånt). Det var verkligen inte vad vi kännde i allafall. Ta en titt in på hans blogg vettja. Härlig snubbe! Han skrev så gulligt om oss, kolla in det här! […]

 • Leave a Reply