Okategoriserade

Moore on Tour

I helgen var mina grabbar på Moore ute på vägarna och körde Moore on Tour. Kalmar i fredags och Strängnäs i lördags. Det finns massa vimmelbilder på Moores Facebooksida. Det ser ut som jag missade 2 riktigt bra fester. Livet som familjefar är inte alltid lätt.
Här står Moores flockledare i Kalmar, Christopher Grandin, tillsammans med snygga Gina och Sofia. Kolla modellblicken!
I Strängnäs var min fantastiska kompanjon Moe tillsammans med mina ovärderliga medarbetare Petter och Christoffer och festade med Monika, Emelie och Charlotte.
Nästa gång ska jag minsann följa med, kan ju inte låta grabbarna få umgås med så snygga tjejer utan mig hahaha.
 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    seo for cheap
    15 maj, 2014 at 21:59

    v7PmRJ Thanks so much for the article. Will read on…

  • Leave a Reply