Katrin Privat Ringo

Lite jobb mellan blöjorna..

Lite jobbsnack mellan blöjbyten. Jag arbetade som en dåre innan Katrin skulle föda. Det gäller nämligen att jobba undan så att man kan vara hemma och ta sitt självklara ansvar som pappa. Jag regiserade en reklamfilm för ett företag som heter Ybuss.
Ta en titt här och berättar vad ni tycker. Jag fick låten och kom sedan på idén med en buss där alla trampar. Min tanke från början var att Katrin skulle vara busschaffis och skälla på alla för att de inte trampar ordentligt.. hahaha.. Men det gick tyvärr inte att genomföra. Men Katrin är faktiskt med i bussen. Och nu skall vi se om ni kan hitta henne.
Regi: Bingo Rimér
.
Ni missade väl inte omslaget jag fotograferada för QX. Här kan ni se alla bilder här Och nedan ett klipp som Aftonbladet gjorde.
.
.
Och sist men inte minst. Gör mig en jättetjänst. Välj min blogg som favorit på Bloggportalen. Jag förtjänar det för filmen jag gjorde med Ringo.

.
Fixar ni det så fixar jag en ny film som ni kommer älska. Här har vi Ringo när han tar sin Concorde och drar ut i världen. Visst anar man väl ett leende?
.

You Might Also Like

28 Comments

Leave a Reply