Katrin Privat

Katrin har en åsikt om allt..

Ni känner Katrin. Hon har en åsikt om ALLT. Precis ALLT. Det är faktisk ganska sjukt. Man kan ta ett ämne vilket som helst och kasta fram det vid middagsbordet och hon sätter igång. Men det betyder såklart inte att hon har rätt. Som i fallet med Rockringen. Jag kom hem med en grym rockring från Casall och det första Katrin säger.
– Det där kommer inte funka…
Nähe säger jag och suckar. Men du kan väl testa.
Ja. Jag kan testa. Men det kommer inte funka. Och jag kommer inte stå och rocka med en jävla ring.
Men mycket riktigt. Nu står hon här på landet och rockar 3 minuter varje dag. 3 minuter låter lite tänker ni. Ni fattar inte hur jobbigt det är. Man är helt slut efter 1 min och då är det 2 kvar.. hahaha
.

You Might Also Like

2 Comments

Leave a Reply