Okategoriserade

Jag måste nog fixa ögonbrynen

Insåg det nu. Ser ut som om jag rakat bort dem. Ögonbrynen alltså.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  My
  30 januari, 2011 at 17:20

  Hej Bingo,
  Jag har med tiden fått respect för dig, tycker du verkar vara en skön och snäll kille. Mycket av de du tidigare gjort, eller varit en del av, är saker jag tycker är sunkigt men som sagt, det var ett tag sedan och mycket av de jag ser/hör av dig idag gillar jag.
  Men jag undrar därför, ser du inget problem med de att Kissie använder dina kläder när hon (för att provocera) står för anorektiska ideal?Du har ju själv en dotter i Kissies målgrupp. Jag förstår att du tjänar massa pengar på att använda Kisse som marknandsförare. Men är det bara pengar som räknas? Jag vet ju att Katrin bantar som en tok hela tiden och att hon har som paroll att inte ta ansvar för andra och skiter i om hon sårar eller gör andra illa. Dock säkert inte privat. Men finns det då inte någon gräns? Kan man verkligen ”göra vad som helst” och fortfarande se sig själv i spegeln? Borde inte du kunna dra ett litet strå till stacken och åtminstonde försöka styra Kissie i en liten annan riktigt när hon har dina kläder. Eller är de bara ”follow the money”?
  Bästa hälsningar
  My

 • Reply
  johanna
  31 januari, 2011 at 02:34

  Snygg harfarg! en fraga till dig och katrin…katrin svarar nastan aldrig pa komentarer kanske du gor det? hur ser ni pa uppfostran pojke flicka? laser en bok som jag nyss fatt som heter ge ditt barn 100 mojligheter istallet for 2 som ar mycket bra, rekomenderas….har sjalv en pojke pa 10man som jag hoppas uppfostra till unisex istallet for att bara vara pojke,mer att jag vill att han ska vara en individ och inte begransas pga av att han ar pojke/man en riktig aha upplevelse fran denna bok hur vi fran fodseln fors in i fack som bidrar till jamstalldhet mm, ar ingen feministisk super freak eller sa men en tanke bara? fin familj ni har och manga kramar fran peru!

 • Reply
  Tisa
  31 januari, 2011 at 07:49

  ja det håller jag faktiskt med om, en liten skvätt färg skulle inget göra:)

 • Reply
  Cinderella
  1 februari, 2011 at 10:56

  Måste bara skriva och säga att du är asläcker och jättesnygg i din mörka nya hårfärg. Passar dig tusen gånger bättre än den ljusa.

 • Leave a Reply