Okategoriserade

Jag har många strängar..

Har jag bloggat om videon jag gjorde åt Jasmine.. Det är roligt att göra videos. Att bara leka runt och filma lite handkamera och sen klippa ihop. Ibland leker man mest och ibland så jobbar man efter manus och är väldigt statisk. Här har filmat en hel video med min Lumix. Den är så jävla grym Lumixen. Man får feeling. Den är retro och kvallen blir helt grym.
Vad gillar ni låten? jag älskar verkligen Jasmine hennes röst är brutal.Hon förtjänar framgång den tjejjen..

Denna kamera är grym

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  rebecka
  29 mars, 2012 at 19:03

  videon va as bra , jätte snyggt gjord men måste säga att hennes jäkla grimaser och viljan att vissa extremt mycket att hon mimar förstör allt och gör att man inte orkar se på henne.ser ut som hon bajsar ut en pansarvagn.

 • Reply
  Poppa
  29 mars, 2012 at 23:29

  Vad sysslar du med. Är du redan hemma från USA resan….

 • Reply
  Amanda
  30 mars, 2012 at 07:19

  Du är ett geni! Som vanligt 😉 Jag älskar denna video! Och rösten håller jag med om, hon är grym och jag hopps verkligen hon blir stor! Som som denna unga kvinna har kämpat är helt otroligt!!

 • Reply
  Bettan
  30 mars, 2012 at 10:55

  Riktigt snygg video och jävligt skön låt, me like a lot =)

 • Reply
  M
  30 mars, 2012 at 11:46

  Fan vilken B-video

 • Leave a Reply