Okategoriserade

Jag älskar Nova och..

titta vad jag fick från henne. Min lilla prinsessa.

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Sara
  26 januari, 2010 at 17:43

  Jag tycker att Nova är värd en sådan där häst ni red på för ett par dagar sedan när du får sådana här fina lappar! Hon verkar vara en rolig flicka och du verkar faktiskt var en av världens bästa och häftigaste pappor!

 • Reply
  Karin
  26 januari, 2010 at 19:50

  Nova verkar vara en sån klok liten tjej!
  Klippet på Katrins blogg där du frågar vad Nova önskar sig mest av allt och sen övergången till Katrin. Jag skrattar så jag kissar på mig när jag ser det klippet! Jag ville bara passa på att tacka dig, Katrin och Nova för en gnutta ”underhållning”, för ni gör min vardag en gnutta mindre grå. Tack!
  All lycka till er! 🙂
  Karin, Östersund.

 • Reply
  Anne
  26 januari, 2010 at 19:55

  Bingo, jag vill bli ditt barn. Kan du adoptera mig? Jag kan också skriva lappar! Är nästan rumsren och bara 35 år gammal. Orkar inte jobba mera och har bara två alternativ, att bli adopterad eller pensionerad.

 • Reply
  kebecka
  26 januari, 2010 at 20:24

  ååh bedårande <3

 • Reply
  JENNY
  26 januari, 2010 at 21:53

  fan va sött! 😀

 • Reply
  SuperSonic
  3 februari, 2010 at 14:23

  Hello,
  Interesting, did you plan to continue this article?
  [url=http://www.isesfeel.com/]SuperSonic[/url]

 • Leave a Reply