Arbete

Imorgon blir det lite fest här på studion..

Eller afterwork som vi kallar det..  Det är en fin studio skall ni veta mina vänner. Men jag har inte hittat någon vettig jävel som kan hyra en plats och samtidigt adera lite kompetens i studion. Ni fattar. En person man känner man kan ha lite ömsesidig nytta av. Var finns den personen. Gärna någon som frilansar och har eget och som vill sitta i kreativ och kul miljö där det händer grejjer. En formgivare kanske? En WordPress-knackare? En säljare..  Ni fattar.. Maila mig så bjuder jag på en öl imorgon!    bingo@rimer.se
.You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Amanda
  28 april, 2011 at 17:53

  Är jag bjuden?

 • Reply
  Mikaela
  29 april, 2011 at 15:22

  Jag pluggar företagsekonomi nu, vill starta ett produktionsföretag sen… så om du håller platsen ledig nått år till så kommer jag på tre röda sen 😛 haha

 • Reply
  Anna
  3 maj, 2011 at 08:26

  Jag tycker det börjar bli lite trist att sitta hemma och jobba, så om jag hade bott i Stockholm hade jag hyrt en plats direkt! Jag är både jävligt vettig och kompetent och dessutom har jag tillgång till ett till antalet hela tiden växande gäng snygga modeller, plus att jag alltid är i behov av en duktig fotograf… 😉
  Studion är verkligen toppen, både till utseendet och läget, så platsen borde vara attraktiv för vem som helst, fast ”ljuger” inte bilderna lite? ;)För det kändes som att ”ojuret” på golvet var avsevärt mycket större i verkligheten. :))

 • Reply
  Anna
  3 maj, 2011 at 08:28

  ”Odjuret” ska det vara, så klart… 🙂

 • Leave a Reply