Nova

”Flickor har förlorat fyra år av sin barndom”

Läste en väldigt intressant artikel på SVD se länken här
SVD ””Flickor har förlorat fyra år av sin barndom”
Eftersom jag i många år jobbat som fotograf och fotat tusentals sexiga bilder på modeller så är debatten runt detta extra viktig för mig. Och om det alltid varit viktig så är det nu plötsligt MEGAVIKTIG nu när jag har en dotter som snart fyller 11 år. Min teori är dock precis som det framgår i artikeln. Det är vi föräldrar och vuxna som måste skapa en trygghet och en kärleksfull vardag för våra barn. Så länge stora företag kan tjäna pengar på att t.ex marknadsföra sig mot 11 flickor med reklam för smink, kläder och krimskrams så kan vi aldrig stoppa dessa kommersiella krafter. Om det inte kliver in ett lagförslag. Därför måste jag som Pappa till Nova var en uppmärksam, engagerad kärleksfull och duktig pappa så att hon alltid känner sig älskad och uppskattad.
Vad tycker ni? Låt mig veta.  Kram Bingo
 

You Might Also Like

223 Comments

Leave a Reply