BLOGG

Mysiga djur och modevisning för Ellos


Detta gör jag i samarbete med Ellos. Jag känner mig verkligen vuxen och ansvarsfull på riktigt när jag loggar in på Ellos.se för att shoppa lite nya kläder till barnen. För mig, att springa runt på stan och prova kläder med två vildingar som Ringo och Rambo är helt otänkbart. Och då passar det perfekt att sitta på ön i lugn och ro med en kopp kaffe och bara klicka hem godsaker till pojkarna från Ellos fina webshop.
Den här sommaren har varit väldigt händelserik och rolig på alla sätt och jag har haft 100 % fokus på barnen. Vi har gjort så mycket roliga saker och faktiskt hunnit med allt som vi har velat göra. Men sommaren kom igång ganska sent eftersom våren försvann och snart är det dags att börja preppa för skolan och förskolan för killarna.

Jag tror att det som delvis skiljer oss pappor från mammor är att vi pappor delvis fokuserar mer på det praktiska och inte alltid det estetiska. Jag tycker nog att det blev väldigt uppenbart när jag och Katrin separerade och skaffade ett varsitt eget hem. Katrins rum för barnen hemma hos Katrin, är extremt snyggt inrett och hon anlitade såklart en väldigt duktigt inredningsdesigner. Väldigt snyggt. Men att hitta ett par rena kalsonger på morgonen hemma hos Katrin är som en scen ur fångarna på fortet när man skall hitta en nyckel på tid. haha Tar man sedan en titt på rummet som killarna har hos mig så möts man av genomskinliga lådor med etiketter. Inte så snygga. Men där det tydligt framgår om det är Ringos eller Rambos kläder. Vidare så står det strumpor, kalsonger, mössor. haha.. Deras garderob ser faktiskt lite ut som på Ellos webbshop faktiskt. haha..allt är väldigt systematiskt och pedagogiskt sorterat. Och det är nog därför som genast känner mig hemma på sidan. Utbudet är fantastiskt och priserna är i linje med vad jag tycker att kläder får kosta. Katrin vaktade lite över axeln på mig när jag beställde och la in lite synpunkter.. Killarna fick också vara med och välja kläder. Jag passade på att fylla på med strumpor, kalsonger och överdragsbyxor..
Det finns inget värre än att komma till förskolan en stressig morgon och inse att man inte har några överdragsbyxor till Rambo och hela lekparken badar i vatten och gegga.. haha.. Ni med barn fattar. Ellos har just nu en ”Back to School” kampanj som jag tycker är helt perfekt för oss föräldrar och det är otroligt smidigt att beställa från sidan. När beställningen är gjord kommer ett sms som bekräftar att man gjort rätt och sen kom ytterligare ett sms inom ett dygn som berättade att kläderna var på väg. Snabb leverans och lådan landade precis som den skulle. Vi bestämde oss för att visa upp några favoriter och gjorde en liten modevisning som ni ser på filmen.
Favoriten är verkligen Ellos egen design på en ”monster-tröjan” med dragkedja på magen. Ringo och Rambo älskar den och jag förstår varför. Härlig kvalité och väldigt praktiskt med fickan för nappar och iPhones och andra viktiga saker.. Ta en titt på filmen och klicka gärna vidare på plaggen om det är något ni gillar själva.

Länk till Tröjan hittar du här

Länk till Tröjan hittar du här


Länk till skjorta hittar du här

Länk till skjorta hittar du här


Regnställ med reflex hittar du här.

Du hittar detta regnställ här


 You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply