Katrin Privat

COMMERSEN

Tack Commersen för ett fint reportage.

Sist jag medverkade i den mycket uppskattade lokaltidningen var jag nyss fyllda 15 år och hade fått jobb som moppebud i Karlshamn Jag skulle köra hem varor  på en flakmoppe till folk som handlade hos Skogmanslivs.. Jag kommer så väl ihåg när de skulle ta bilden på mig. Jag hade stått i timmar framför spegeln och fixat frisyren. Ni vet hur viktigt det var i den åldern att så ”cool” ut. Men när fotografen kom och mötte upp mig så envisades han med att jag skulle ha hjälmen på mig på bilden. Motvilligt gick jag tillslut med på hans envisa önskemål. Det blir en bättre bild lovade han dyrt och heligt…
När bilden sedan kom i tryck i tidningen så skämdes jag som en hund. Hjälmen var alldeles för stor och moppen som jag fått låna var en flakmoppe. Inte lika cool som en Yamha DT. Jag såg ut som ett jävla mongo och var helt knäckt.
Nu när jag klickar på länken och ser bilderna från Club Mingel med mig och Katrin, då har jag äntligen fått upprättelse. Se hur cool  och framgångsrik jag ser ut. Och se hur perfekt min frisyr ligger på mitt huvud. Äntligen.
Här är en länk till Commersen och längre ner har jag lagt upp lite sköna bilder från kvällen!
.
.
Jackan som Katrin har kommer från Sexy By Sweden och den köper du här
.

Skriv in denna rabattkod och få 15 procent: Ringo15

.
’.

You Might Also Like

2 Comments

Leave a Reply