Okategoriserade

Bingos Snapshots

Bingos Snapshots

Vilken otroligt intensiv höst det blev. Full fart och väldigt roligt. Ikväll är jag med mina vänner på @teamtigerbalsam hos min vän och broder Damon inne på NK med @dbrand2006 och kör event. Det är @erwikcommunication som styr och ställer så det blir väldigt bra. Det ryktas om en modevisning och andra spektakulära saker. Imorgon flyger jag till Malta för möten och sol. Jag längtar efter solen. Det är tydligen 25 grader varmt och mina kollegor på @vinst.se ska under ledning av spelvärldens ”Steve Jobs ” vår egen lysande stjärna Patrik Dolan @dolanp knyta viktiga kontakter med spelbolagen där. Bilderna här på mig och pojkarna tog min favoritfotograf @abraham.engelmark Ni vet den där gången när vi spelade in roliga filmer i tunnelbanan. Sista bilden på mig och Nova tog min syster. Obs. Vinst.se är inte en spelsida. Vi är en medlemssida för spelare. Via oss får du nämligen pengar tillbaka om du inte vinner. Det är därför jag älskar att jobba med www..Vinst.se för alla blir så glada när de får ”cashback” kostar inget att bli medlem och bara fördelar. Ds. @vinst.se

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply