Okategoriserade

Bingos Snapshots

Bingos Snapshots

Redan den 12 december år 2000 reggade jag Vinst.se. Jag hade en grundtanke till ett koncept runt en spelsida. Men ett annat projekt kom emellan. Nämligen Bingo.se. Eftersom jag heter Bingo så hade jag även reggat Bingo.se och när Bingo-spel var som hetast. Då startade jag en Bingo-portal tillsammans med min kompanjon och kort därefter så sålde vi hela Bingo.se till MariaBingo.com och gjorde en fantastisk fin affär. För snart två år sedan kom blev jag uppringd av en vän sedan gammalt som heter Patrick Dolan. Han hade varit på Malta och jobbat för de stora spelbolagen och vill ha med mig på en spännande affärsidé i spelbranchen. Vi tog hans idé och slog ihop den med min idé för Vinst.se och när jag nu ser vår kampanj tapetserad över hela stan så blir jag väldigt glad. Det känns väldigt kul att äntligen efter 17 år se konceptet blomstra. Här har vi honom Mr Dolan som är operativt ansvarig för Vinst.se och mig som "råkar" vara ansiktet utåt för Vinst.se. Lärdom? Man måste ibland ha tålamod med drömmar och mål. Men man får aldrig ge upp dom. @vinst.se

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply