Okategoriserade

Bingos Snapshots

Bingos Snapshots

Jag fick två riktig bra tips på restauranger från @claraherngren och båda dessa låg i en liten by som heter Gümüslük. (Jag åt såklart inte eftersom jag går på detox)(beställde bara in maten och luktade på den och tog lite bilder)(personalen som jobbar på detox-hotellet @thelifeco såg bilden med mig när jag tog en öl)(jag sa att det var en gammal bild) ett av dessa ställen som Clara rekommenderade låg nere vid vattnet och heter Mimosa och det andra stället låg uppe på höjden och heter Limon. Mimosa var otroligt mysigt precis vid vattnet. Men Limon är nog topp fem bästa stället jag besökt i mitt liv. Utsikten är magisk. Känslan är bohemisk i en stor härlig trädgård och maten är så kärleksfullt tillagad att man inte tror att det är sant. Det blev två kvällar där och jag kan verkligen rekommendera alla som kommer till Bodrum att besöka Limon. Fem solar ️️️️️

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply