Okategoriserade

Han ska byta grupp..till de äldre barnen!

Bingos Snapshots
Man tror ju gott om sina barn. Tänker att dom skall klara saker och aldrig ge upp. Men jag trodde inte att Ringo skulle utvecklas så fort med sin åkning. Idag skulle han ta lektioner i en grupp av snowboardåkare. Men Ringo fick lämna gruppen efter en halvtimma redan. . Han måste byta till nästa grupp. Den med de äldre barnen. – -He is to strong! Sa hans lärare på knackig engelska. – Really? Svarade jag och försökte se oberörd ut. Inombords kände jag att jag höll på att explodera av stolthet. Nu åker han liften själv. Det som känns lite irriterande helt ärlig, är att jag redan börjar få svårt att hinna med honom i backen. Jag tänkte kanske att vi skulle kunna åka i stora backarna när han blivit typ tonåring. Inte redan när han är 6 år gammal. Vad fan hände? Jag måste typ gå en hemlig intensivkurs ! Snarast. ?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply