Okategoriserade

Han sprang ut i poolen utan puffar!

Bingos Snapshots
Han vill aldrig gå upp. Han älskar att bada. När vi kom hit första dagen så gjorde jag och Rambo en missbedömning. . Jag trodde det var mer långgrunt. Och det trodde Rambo också. – Vänta Rambo ropade jag. – Du måste ha dina puffar. Rambo försvann under vattnet och jag fick fiska upp honom. Alla som har barn vet hur läskigt det är när dom små liven försvinner under vattnet. Även om det bara handlar om en promilles sekund. Det som är så läskigt är inte bara att det går fort. Barnen är helt knäppt tysta. Dom skriker inte. Dom säger inte ett ord. Dom ropar inte efter hjälp. Det är väldigt läskigt med tanke på vad som kan hända. Det gäller att ha koll. Man kan aldrig slappna av eller släppa dom ur siktet. Speciellt inte när man har så exceptionellt söta barn som jag har. Då måste man vara extra uppmärksam. #ramborimer

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply