Okategoriserade

Bingos Snapshots

Bingos Snapshots

Den lossnar närsomhelst. Jag kommer sakna den. Det kommer kännas tomt. Den har blivit en del av hans personlighet på någotsätt. Den där gröna tanden. När Ringo var typ två år så ramlade han och slog munnen rakt på en pall hemma hos farmor i Jämtland. Man kan fortfarande se märket efter tanden i pallen och vi pratar ofta om den tanden. Först försvann den upp i tandköttet. Och sen kom den tillbaka helt grön. Vi kallar den gröna-tanden. Nu växer en ny tand bakom den gröna tanden. Det ser faktiskt inte riktigt klokt ut. Han ser ut som Alex den I i käften haha. Men han är glad. Och vi älskar ihjäl honom jag och mamma Katrin. När vi fick Rambo. Då trodde jag aldrig att jag någonsin skulle kunna älska honom lila mycket som Ringo och Nova. Jag tänkte stackars Rambo. Han är trean. Men sen älskar man ju honom lika myckety också. Konstigt. Man tror inte det är möjligt. Men så händer det ändå. Jag vill spara den gröna-tanden. Göra ett halsband. I guld. Skulle bli så coolt. Sov gott. PS. Tänk att min farfar var tandläkare. Och min pappa. Och jag blev tandfotograf eller tant-fotograf

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply