Okategoriserade

Bingos Snapshots

Bingos Snapshots

Här är han brudgummen Thomas, eller "Dalle" som han kallas för. Vi har varit vänner i nästan 20 år. Tänk va tiden går fort. Idag hade vi bestämt att vi skulle ses hemma hos honom kl. 11. Jag som är en riktigt tidsoptimist och alltid lite sen kom dit redan 10.40 Man kommer inte försent när man skall träffa Dalle. Han är gammal militär och extremt noga med tider. Mitt roligaste minne med Dalle är när jag skulle fotografera kronprinsessan och hennes kompisar och hade råkat boka in dem samma dag i studion som jag skulle fota Dalle och hans kompisar i klubben. Säpo var i studion hos mig då också och det höll på att bli ett väldigt spännande möte mellan två "kungligheter" haha. Ni som läst min bok kommer nog ihåg den historien. Sov gott Sverige ?? #thomasochlinn #bingorimer

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply