Okategoriserade

Bingos Snapshots

Bingos Snapshots

Det börjar likna en riktigt pool med badstege och allt . Men det är ju ett heltidsjobb att hålla reda på Rambo. Måste nog anställa någon som sköter det. Förresten så tog ju Instagram bort min fina bild på Rambo igår. Jag trodde verkligen inte dom skulle göra det. Jag begriper inte varför man inte får kissa en stråle i motljus på Instagram haha Jag la upp den på min Facebook också och nu är jag blockad 30 dagar haha. Orkar inte va töntigt. Kan inte inte svara folk som skriver till mig 29 dagar och 10 timmar typ. Haha. Jaja. Följ mig på Snapchat istället. Där kan Rambo en så länge kissa i friheten utan att någon verkar bry sig. Vi ses på Snapchat. Mycket roligare. Jag heter Bingo Rimér. Och ni som redan följer mig kan ju skriva några rader nedan och berätta vad ni tycker om: Min story där Snapchat Bingo Rimér

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply