Okategoriserade

Bingos Snapshots

Bingos Snapshots

Svårt att fatta att dessa små busfrön bara befann sig ca 50 meter från lastbilen i Nice. Så overkligt att läsa det enorma nyhetsflödet från attentatet och sen tänka att lilla Rambo och Ringo var där. – Ringo säger att han som körde lastbilen var elak och farlig. Sen undrar han om någon elak person kan komma till vår ö? Jag säger att på vår ö är vi säkra. Hit kommer inga elaka personer. Sen tänker jag för mig själv. Måste man bo på en ö i skärgården nu för slippa undan ondskan som sprider sig i världen? Kommer ni planera era liv annorlunda? Ska man bli mer försiktig? Resa mindre? Hur tänker och resonerar ni? Det finns säkert ett svar som är "korrekt" att man inte ska vika sig för ondskan. Att man ska fortsätta leva sitt liv som "vanligt" Men tänker ni att det gäller andra men inte er själva? Jag kommer vara uppmärksam i stora folksamlingar utomlands ..när mina barn är med, det lovar jag. Kommer nog inte heller resa utan Alex den II och kusin David och kusin Patrik. Det var dom som tog hand om pojkarna i Nice mitt i kaoset . Mina hjältar ️. Dom måste nog alltid följa med på resor utomlands. Hur kommer ni göra?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply