Okategoriserade

Bingos Snapshots

Bingos Snapshots

Ett kvällspass igår och ett morgonpass idag. Vaknade redan 05.30 av att hela rummet badade i morgonsol. Gick upp. Kissade. Svepte en kopp kaffe och åt en bit chokladkaka. Det kan vara lite sisådär med aptiten på morgonen och då brukar jag bara ta något som är gott. Katrins hembakade chokladkaka var kanske inte tänk till mig. Men på ön slänger man aldrig mat och efter en långhelg med barnen så är det alltid lite julafton att åka ut till ön utan barn och äta upp alla rester. Lite Skagen. Lite sill. Lite lax från grillen. Några goda korvar och en halv chokladkaka. Snacka om Julafton. Testade simma med Coltings roliga paddlar idag. Man får ett jävla tryck i simtagen, men jag tycker fortfarande det är svårt att hitta en fin rytm med andningen, känner mig lite stressad och forcerad var tredje simtag när jag med lätt panik försöker suga in lite luft utan att suga i mig en liter vatten ??

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply