Okategoriserade

Bingos Snapshots

Bingos Snapshots

Har ni hört om Katrins bok? Den är så snuskig att jag blir generad över Katrin som envisas med att lämna boken till våra dagisfröknar.  haha.. och ni som känner mig vet att jag inte blir så lätt generad. Jag tycker dock att hon är väldigt modig Katrin som skriver en roman utan att spara på krutet. Det finns ingen i Sverige som kan skriva en roman på det sättet som hon har gjort och sedan sätta sitt (eget) namn på omslaget. Jag kommer läsa boken i sommar. Hela min släkt har hört av sig och vill att jag skall fixa böcker åt dem. Jag känner mig lite som en langare när dom ringer och tjatar… haha.. Katrins bok är som knark. Men det håller ni tyst om!!.. Köp den på Adlibris eller möt mig på plattan. Länk i min profil

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply