Okategoriserade

Bingos Snapshots

Bingos Snapshots

Hittade denna bild hos min kompis @erikajohnson666 och den fick mig att tänka på ett roligt minne. Jag och min @erikaheizinger (Novas mamma) har precis fått Nova 2003 och ligger på SÖS helt utmattade och lyckliga . Erika är vid tillfället väldigt snurrig på lustgas och den enorma ansträngning som det innebär för en kvinna att förlösa ett litet barn. (Jag var där) Då tar jag chansen. Vi ligger på en säng. Jag har bara kalsonger på mig och Nova ligger på min mage. Hud mot hud är viktigt när man har nyfödda bebisar att ta hand om. Erika ligger bredvid mig i sängen . Vi har ett täcke över oss alla tre. STOPP ️️ Nu ska inte känsliga läsare fortsätta läsa. .? – Jag säger till Erika. Men Gud! Hennes fötter är helt håriga. – Va? svarar Erika förvånat. – Ja! känn här säger jag och för hennes hand till min pung som jag lite diskret har pillat fram genom gylfen och placerat nära Novas fötter. Så här i efterhand så var ju denna handling väldigt omogen och lite elak. Men det var vansinnigt roligt att se Erikas förvirrade uttryck när hon stoppade in en hand under täcket och tog på min pung och trodde det var hennes nyfödda bebis fötter. Jag grät av skratt.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply