Okategoriserade

Bingos Snapshots

Bingos Snapshots

Baby Einstein. Rambo älskar skiten. Helt hypnotiserad. Vi delar upp barnen idag lite jag och min sambo. Men vi delar inte åsikt ang uppfostran och känsla för våra barns självkänsla. Jag läser vad @katrinzytomierska skriver om Petras bok. Sen tar jag del av era kommenterar och jag inser verkligen hur olika vi är i vårt synsätt. Som ying och yang. Jag tycker INTE som Katrin. Jag tycker som ni. Detta ocharmiga elittänkande som Katrin hyllar. Gorma att ungarna är bäst etc. Prestationshets är inte min melodi för våra barn. Men jag antar att det blir en mix. Där jag kommer stå för mjuka värden och sunda värderingar för våra barn. Och Katrin kommer försöka fostra fram diktatorer. Tänk Kim Jong i velourdress haha

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply