Okategoriserade

Bingos Snapshots

Bingos Snapshots

Husdjur och barn. Min dotter Nova är hos mormor på höstlov och hittar massor av roliga bilder på mig och mamma Erika, som hon bombar mig med. Just den här bilden är dock inte på mig och mamma Erika. (Eller?) utan på mina husdjur. En Dogo Argentino som hette Rocco och en minigris som (lever än) och heter Doris. Jag tycker att det finns tre olika typer av djurägare. Dom som bor på gård och har djur och en hund som vaktar. Dem som skaffar ett husdjur innan eller istället för barn. Eller den som har familj med barn och tycker att det är trevligt med en hund. Eller jag. Som bott på gård saknade djur och som först skaffade en Dogo, framavlad för vildsvinsjakt och sedan skaffade jag och Erika en liten minigris. Rocco trodde jag kom hem med middag och försökte äta upp stackars Doris första gången dom träffades. Sen blev dom ofrivilliga vänner. Doris älskade Rocco och brukade sova på honom som en stor kudde. Rocco var inte lika nöjd. Men vågade inte sluka Doris och göra husse ledsen. Men när vi fick Nova då blev det för mycket. En promenad i Vitabergsparken på Söder blev en cirkus. Barn, hund och gris. Min poäng är att jag tycker att det blir för mycket jobb med barn och husdjur om man inte bor på en gård. Rocco och Doris fick flytta hem till farsan på gården. Och där levde dom lyckliga i alla sina dagar. När någon i familjen pratar om att skaffa hund så säger jag nej. Men vad säger ni med barn och hund? Jobbigt va?

You Might Also Like

1 Comment

Leave a Reply