Okategoriserade

personlig hemleverans

Bingos Snapshots

När det kommer till mina riktigt dyra tavlor då ingår en personlig hemleverans. Jag kommer göra 8 st totalt av denna tavla i metall. 4 st sålda hittills . Här är jag hemma hos min bästa och mest framgångsrika kund Mikael @tannergarden …och dessutom singel (tror jag) . Herregud vilket kap. (Micke alltså) Har man råd att köpa mina tavlor så har man verkligen råd att skämma bort en tjej med dyra presenter. Och mycket kärlek såklart. Hehe. Sugen på Micke klicka här! @tannergarden Sugen på kungen! maila viktoria@lejonmedia.se

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Nocen
  29 juni, 2015 at 14:30

  Slänger LG med mycket skit appar i sin Android version? Likt Samsung?

  • Reply
   Mathias Ehrlin
   30 juni, 2015 at 15:30

   Lite, men går att avisntallera och endel är väldigt användbara, t.ex. fjärrkontrollappen till TV!

 • Reply
  Aron
  30 juni, 2015 at 10:13

  Jag tycker denna telefon är snygg alltså. Jag är lite inne på att köpa denna.

  • Reply
   Mathias Ehrlin
   30 juni, 2015 at 15:29

   Du kommer inte ångra dig såvida du inte tycker den är för stor!

  Leave a Reply