Okategoriserade

Min älskade Svaj

Bingos Snapshots

Lite mer bilder med samma text som sist ……. Min båt SVAJ!! När jag var liten grabb brukade jag leka i den här båten som min farfar lät bygga på ett varv i Karlshamn . Jag drömde då om att en dag få åka upp i Göta kanal som min farfar gjorde och lägga till vid Grand Hotell för att dricka en kall bira. . När jag fick veta att Katrin kände folk i Polen som kunde hjälpa mig göra båten fin så skickade jag den dit i hopp om att få den klar till Ringos fyraårsdag. Det gick tyvärr inte. Men nu är den i Sverige igen. Dock inte klar för att sjösättas och jag måste nu hitta en svensk båtbyggare som jag kan anlita för att färdigställa båten i vinter. Tills Ringos femårsdag haha. Jag har en kille på gång men han verkar fullbokad och utbudet av duktiga båtbyggare i Sverige verkar vara lika begränsat som kortväxta killar som liknar mig och kunde jobba på min trettioårsfest som MINI-BINGO. haha vet du någon båtbyggare som behöver jobb? Maila mig bingo@rimer.se

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply