Okategoriserade

Bingos Snapshots

Bingos Snapshots

Jobbig natt. Jag tog Rambo för att Katrin skulle få sova. Herregud va trött hon är stackaren. Tuffa nätter med amning och hon somnade på typ en sekund. Och snarkade. Lyssna på filmen som jag gjorde i smyg. Som en Björn som gått i ide. Är det vanligt att kvinnor snarkar som Björnar? Eller är Katrin unik? Roligast är nog att hon själv nekar till att snarka. Men som sagt lyssna på filmen och döm själv. Vid 05.30 bytte jag sovrum för att få lite sömn själv. 06.30 vaknade Ringo och jag bönade om att vi skulle sova en timme till innan dagis. Vi somnade och vaknade 10.30 av att Katrin stormade in i rummet. Herregud har inte försovit mig så på typ 10 år.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Linda
  27 december, 2013 at 16:58

  Vore betydligt roligare om dina olika inspelningar gick att spela upp. 😛 Du och din familj verkar vara hur goa som helst..B-) Allt som oftast drar munnen iväg till ett stort leende när jag tittar in här.. / L

 • Reply
  Markus
  31 december, 2013 at 16:53

  Mina föräldrars granne spelade in sin fru när hon snarkade (hon vägrade också erkänna att hon snarka som en tröskmaskin). Han gjorde dock misstaget att spela upp bandet när grannarna satt hos mina föräldrar och söndagsfikade… Bara ett litet tips 😉

 • Leave a Reply