Okategoriserade

Är detta sista helgen på landet?

Solen skiner än. Men hösten hägrar. ..

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  已知 Mohammedi Al-debis™
  26 augusti, 2011 at 17:56

  Hej hej, jag har gjort min första videoblogg, var jätte räd och närvös!
  Men kolla på min första videoblogg!
  Direktlänk: http://mohammedialdebis.blogg.se/2011/august/min-forsta-videoinlagg-videoblogg.html#comment
  skulle vara jätte skoj om du länkade videon i din blogg någonsttans!

 • Reply
  Ingela
  26 augusti, 2011 at 23:00

  September brukar ju vara underbart och tänk vilka färger som naturen får. Nej mitt tips är att Ringo och Nova ska rumla runt i löv och barr på landet och mysa inne vid vedspisen och titta ut i stjärnklara kvällen 🙂 Så njut en månad till, stan finns kvar och du; köp en stjärnkarta till ungarna, jättekul. Kram till er alla

 • Reply
  kerstin
  27 augusti, 2011 at 11:17

  vad är vackrare en en höst och vinter i Stockholms skärgård? Varför lämna landet bara för att hösten närmar sig. Nej det stället ni har kan ni vistas året om i.

 • Reply
  Linnea
  27 augusti, 2011 at 14:03

  Har du träffat Lily Allen? Jag håller på att titta på en video på youtube och då berättar hon att när hon var i Skandinavien så träffade hon några killar varav en heter nått som jag verkligen tycker låter som Bingo.

 • Reply
  Bella
  29 augusti, 2011 at 13:39

  Tjoohoo !! :o) Jag tycker att ni kan allt vara där lite längre för att höstlöven har inte kommit än ju 😉 hihi

 • Leave a Reply